Moederdag cadeautip!

Met kleine kinderen in huis is de vader vaak de aangewezen persoon om Moederdag niet te vergeten. Helaas moeten veel vrouwen hun mannen daar nog regelmatig aan helpen herinneren. Daarom een oproep aan de mannen. Wees zo attent dit jaar om het niet te vergeten en laat je kinderen hun moeder verrassen met een prachtige (uitvergrote) foto(shoot).

Schrijf in je agenda: Moederdag valt dit jaar op zondag 13 mei.

De tip voor Moederdag: laat je kids op de foto zetten door Laura Vlaanderen. Laura zet je kiddo’s gratis op de foto voor Moederdag. Een unieke Moederdagactie die zij weer organiseert na het succes van de Moederdagactie in 2011. De shoot zal plaatsvinden op 15 april in Almere. Op deze dag biedt Laura ruimte voor gratis mini-shoots waarbij kinderen tussen de 6 maanden en 16 jaar gratis op de foto worden gezet. Je betaalt enkel voor de foto’s die je achteraf bestelt. En dat is niet verplicht!

Voor de prijzen, voorwaarden en precieze locatie kijk je op de website. Gegarandeerd succes bij je partner!

Ps. Schrijf je in via de mail want vol = vol en dan is je kans verkeken…

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*