Disclaimer

De website van Love2BePapa is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij besteden veel zorg  aan een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van informatie. Love2BePapa is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Bekijk de credits voor het dankwoord en bronvermeldingen.

Auteursrechten

De volledig website is het exclusieve eigendom van Love2BePapa. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Love2BePapa is het niet toegestaan om informatie van deze site te verspreiden, te vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken. Wel voor uw eigen persoonlijk gebruik mag u informatie op deze internetsite afdrukken en/of downloaden. Bij het gebruik van informatieve doeleinden, na contact met Love2BePapa en toestemming, eisen wij dat de naam Love2BePapa en de vermelding naar de website wordt opgenomen. Ook de auteur die het stuk heeft geschreven moet worden opgenomen.

Daar waar Love2BePapa met het gebruik van een tekst danwel afbeelding inbreuk maakt op het auteursrecht van een derde is dit onbedoeld. De vermeende rechthebbende wordt in dat geval verzocht contact met ons op te nemen.

De teksten die geschreven zijn door de bloggers blijven eigendom van de bloggers. Zij geven met het insturen van hun blog toestemming om het blog of artikel te plaatsen op Love2BePapa. De bloggers mogen hun blog ook voor andere doeleinden gebruiken mits ze verwijzen naar de plaatsing op Love2BePapa. Mocht het zo zijn dat een redactielid stopt met bloggen dan blijft het artikel online staan op Love2BePapa. Geschreven artikelen worden niet verwijderd na het vertrek van een blogger. Deze artikelen blijven in het archief staan. Een blog maar doorgeplaatst worden op een site of weblog met een vermelding naar het volledige artikel op Love2BePapa.

Beeldmateriaal mag niet overgenomen worden van Love2BePapa. Dit gaat om beeldmateriaal wat staat bij blogs, advertenties, achtergronden en/of logo’s van Love2BePapa. Wilt u ons beeldmateriaal toch gebruiken? Dien dan een aanvraag in per e-mail.

Beeldmateriaal wat wij plaatsen bij artikelen verwijzen wij naar de bron van herkomst. Ditzelfde geldt voor gebruikte quotes, citaten en teksten die gebruikt worden om het artikel te verduidelijken.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Love2BePapa verstrekt, worden opgenomen in de database van Love2BePapa. Deze gegevens worden door Love2BePapa gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Review producten

Op Love2BePapa verschijnen regelmatig reviews. Wij geven onze mening over opgestuurde producten. Een review is een eerlijk oordeel over een product. Ook al worden deze producten opgestuurd, wij zijn eerlijk en geven een eerlijke mening over de producten. Het opsturen van een product is geen garantie voor een positieve review. Wij zullen een review altijd onderbouwen. Ook al deze negatief uitpakt. Bij een vraag of wij een product willen testen geven wij meteen aan dat wij geen garantie geven voor een positieve review.

Registreren als gebruiker op Love2BePapa

Bij het registreren op het forum of de website van Love2BePapa gaat u ermee akkoord dat wij u mailgegevens mogen gebruiken om te gebruiken voor eigen doeleinden. Denk hierbij aan het verzenden van een nieuwsbrief, het opzetten van campagnes en u op de hoogte brengen van ander nieuws. Uw gegevens worden opgeslagen in onze database en nieuwsbrief bestand.

Functies op Love2BePapa

De functies op Love2BePapa zijn geheel vrijwillig in te vullen. Medewerkers van Love2BePapa werken mee op vrijwillige basis. Wij betalen onze medewerkers niet uit. U kunt geen rechten verlenen aan het invullen van een functie als medewerken van Love2BePapa. Uiteraard kunt u dit wel vermelden op je CV.

Algemene voorwaarden deelname winacties

• Met het deelnemen aan winacties gaat u ermee akkoord dat wanneer u de winnaar bent van het product uw e-mailgegevens doorgespeeld mogen worden naar het bedrijf die de winactie ter beschikking stelt. Wij zullen nooit adresgegevens/mailgegevens doorspelen aan bedrijven anders dan het bedrijf dat het te winnen product aanbiedt. 

• Winaars van winacties worden na het aflopen van een winactie geplaatst op deze pagina.

• Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven die de prijzen meestal rechtstreeks naar de winnaars versturen. Wij doen ons best om dit in goede orde te laten verlopen. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen en / of het niet afhandelen van de winactie van het externe bedrijf.

• Love2BePapa mag specifieke deelnemers uitsluiten van deelname. Denk hierbij aan meerdere keren deelnemen aan dezelfde winactie onder andere namen maar met hetzelfde e-mailadres (of andersom).

• Een actie mag altijd stopgezet worden door Love2BePapa.

Algemene voorwaarden adverteren

De algemene voorwaarden voor het adverteren, het schrijven van een redactioneel stuk, het ter beschikking stellen van een winactie, het ruilen van een link, het plaatsen en/of schrijven van een advertorial, een vermelding in de nieuwsbrief, adverteren in de nieuwsbrief en/of het opsturen en ter beschikking stellen van een product voor een review, zijn op te vragen per e-mail.