De geluidstuin

De Geluidstuin is een website waar je kind kan genieten van mooie en wonderlijke geluiden. Maar ook leren zij over het gehoor en hoe belangrijk dit is.

Harde en lelijke geluiden moeten gevangen worden met een netje. Wanneer ze alle onderdelen hebben gehaald mogen ze een wens doen en maken ze kans op een prijs!

De initiatiefnemer van de Geluidstuin is de Nationale Hoorstichting. De stichting is opgericht in 1995 en is een initiatief van prof.dr. J.J. Grote (KNO-arts). In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden wil de Nationale Hoorstichting de samenleving bewust maken van het grote belang van auditieve communicatie. De Nationale Hoorstichting is belangenbehartiger van het horen en organiseert én stimuleert activiteiten op het gebied van voorlichting, preventie, revalidatie en wetenschappelijk onderzoek.

Kijk voor meer informatie over de Nationale Hoorstichting op www.hoorstichting.nl.

Voor welke doelgroep is de Geluidstuin bedoeld en wat wil de Hoorstichting met deze site bereiken?
De Geluidstuin is bedoeld voor kinderen van 9 t/m 11 jaar. De Hoorstichting wil kinderen bewust maken van het nut en plezier van gehoor en ze uitleggen hoe hun gehoor werkt. Daarnaast wil de Hoorstichting kinderen wijzen op het feit dat ze hun gehoor moeten beschermen tegen beschadigingen en hoe ze dit kunnen doen.

 Laat je kinderen het spel spelen op www.geluidstuin.nl.

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*