De leukste moederdagtips

moederdagOp 12 mei is het weer moederdag. Tijd om met de kids een cadeautje te shoppen of te maken voor hun mama. Vaak maken ze op school of het kinderdagverblijf al een zelfgemaakt cadeautje maar er is niks mis mee om mama wat extra te verwennen. Wij zetten de leukste tips voor jou op een rijtje. 

Tip 1: Een foto scoort altijd!
Maak een foto van de kinderen (of laat deze maken door een fotograaf), druk hem af op canvas of lijst hem in. Wat zal mama blij zijn met een mooie foto van haar kroost!

OnceUponaTreeTip 2: OnceUponaTree
Een boom van berkentriplex gemaakt met de hand. De boom is voorzien van 28 blaadjes waarin fotootjes geschoven kunnen worden. Verzamel meerdere foto’s van je kinderen en vul de boom hiermee. De kleur van de boom kies je zelf.

 


Tip 3: Theezakje
Verwen mama met een persoonlijk kopje thee; pimp theezakjes met foto’s van de kinderen.

Verwen mama met een kopje thee

Tip 4: Verwen mama met een brunch
Ga naar de supermarkt en koop lekker dingen voor een brunch. Maak een smoothie, gebakken ei met spek, scones of muffins. Inspiratie nodig? Bekijk de site Mothers Day Bruch Recipes.

Tip 5: Free download Mothers Day Newspaper
Download de gratis printable Mothers Day Newspaper en schrijf hem helemaal vol met dingen voor en over mama. Let op! Hij is wel in het Engels. Misschien kun je hem ter inspiratie gebruiken en omzetten naar het Nederlands. Handige papa’s kunnen dat vast wel.

Moederdagkrant

Tip 6: Organiseer een Mom’s Movie Night
Nodig mama uit (maak een leuke uitnodiging en geef dit bij het ontbijt) om ‘s avonds bij de Mom’s Movie Night te komen. Kies mama’s favoriete film en maak het gezellig. Popcorn en frisdrank mogen niet ontbreken. Print Popcorn labels, pof de popcorn, zet het drinken klaar en laat de gezellige avond beginnen. Wat zal mama genieten! En de kids mogen best wat langer opblijven…

Mom's Movie Night

Tip 7: Een persoonlijk sieraad
Verwen mama met een persoonlijk sieraad. Bij Sarah Rosier zijn prachtige naamsieraden te koop inclusief geboortestenen. Je kunt kiezen uit armbanden, kettingen en ringen.

Persoonlijk sieraad

Tip 8: Servies van Blond Amsterdam
Veel mama’s zijn wég van het servies van Blond Amsterdam. Blond Amsterdam komt met vele nieuwe producten. Daar zit vast wat leuks voor mama bij.

Blond Amsterdam
Tip 9: CHOCOLADE!
Mama’s houden van chocolade. Koop een heerlijke reep chocolade of ga naar de bakker voor bonbons.

Tip 10: Dagje vrij
Geef mama een ‘dagje vrij’. Regel dat de afwas wordt gedaan, het huis netjes is, alles opgeruimd, bedden zijn opgemaakt, verzorg mama door de dag heen met wat lekkers en als klap op de vuurpijl mag ze na het eten heerlijk in bad. Ps. Vergeet haar dan niet een kopje thee mét chocolade te serveren.

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*