Een Tupperware Party voor nerds in Amsterdam

brightdayBright, de toonaangevende uitgave in Nederland over persoonlijke technologie, presenteert op zaterdag 25 mei aanstaande de eerste editie van zijn nieuwe evenement: Bright Day. Net als de tweemaandelijkse Bright Night, inmiddels al 23 keer gehouden, staat op Bright Day ‘het testen van de toekomst’ centraal. Een leuk uitje voor de papa’s!

Op deze dag kun word je getrakteerd op demonstraties van de nieuwste consumentenelektronica. Daarnaast kunnen zij prikkelende presentaties van innovators bijwonen. Uniek voor Bright Day zijn de expositie van het beste creatieve talent in Nederland, het filmprogramma ‘Docu’s voor Geeks’ en het proefrijden in vernieuwend vervoer zoals de Tesla Model S. In het programma is ook ruimte gemaakt voor de meest aansprekende Nederlandse crowdfundingprojecten die tijdens Bright Day een podium krijgen om hun project aan het publiek te pitchen.

Aanwezigen
Enkele bevestigde headliners van het event zijn de Leap, de gesture motion controller die je net als Tom Cruise in Minority Report je computer laat bedienen met gebaren. Bright Day zal ook de eerste publieke demo zien van de Blackberry Q10 smartphone die deze zomer in Nederland op de markt komt. Sony demonstreert zijn One Touch Mirroring technologie die je apparaten in huis probleemloos met elkaar laten praten, zoals het vertonen van foto’s van je smartphone op je tv. Asus toont zijn Transformer All-in-One, de liefdesbaby van Windows 8 en Android. En de rockster onder de automerken, Tesla, laat je in zijn nieuwe volledig elektrische Model S proefrijden. Updates volgen op Bright.nl.

Bright Day wordt gehouden in Pakhuis de Zwijger  te Amsterdam tussen 11:00 en 18:00 op 25 mei. Tickets zijn verkrijgbaar via Bright Day vanaf 20 euro. Alle bezoekers krijgen naast vele eerste indrukken ook een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Aankondingen volgen bij Brights mediapartners RTL, Discovery Channel, BNR Nieuwsradio en NRC.Next.

 

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*