Filmen met de GoPro

goproHet vastleggen van beelden van je kinderen is erg leuk voor later. Je geeft je kinderen een dierbare herinnering mee. Eens in de zoveel tijd werk ik alle foto’s weer bij en maak ik albums voor de kinderen. Het liefst leg ik alles vast en dat is tegenwoordig ook erg makkelijk met onze Smartphones en Tablets. Een mooie spiegelreflexcamera ontbreekt ook niet en we hebben nu ook een videocamera toegevoegd aan de collectie. Want wat is er nou leuker dan jezelf later terug te kunnen zien op beeld? Mijn vader en opa hebben vroeg heel wat gefilmd. Dat staat nu op videobanden. Ken jij ze nog? Tegenwoordig zijn er veel betere technieken om je foto’s en filmpjes te bewerken en te bewaren.

Nadat wij vorige jaar een videocamera hebben gekocht, wat achteraf een enorme miskoop bleek, hebben wij nu gekozen voor een wat duurdere maar betere videocamera. De GoPro HERO 3. En dat is zeker geen miskoop. Wat een prachtig beeld! Officieel is het een sportcamera maar ook prima te gebruiken voor het filmen van het gezinsleven. Het is een handzame camera wat uit te breiden is met verschillende accessoires. Je kunt met een app zelfs meekijken op je telefoon. Voor wie net iets meer wil dan ‘gewoon’ filmen is dit een geweldige camera. Alle mogelijkheden zijn te bekijken op hun website.

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*