iPad FREEM voor kinderen

Als je een iPad in huis hebt, zullen er waarschijnlijk ook spelletjes op staan voor je kind(eren). Er leuk, maar kinderen zijn niet altijd even handig in het vasthouden van de tablet. Daarvoor heeft Stoerrr nu een oplossing gevonden: de iPad FREEM. 

De iPad FREEM voor kinderen is gemaakt om neer te zetten of op te hangen aan de muur. De iPad is er gemakkelijk in te doen en uit te halen. Je kunt hem zowel horizontaal als verticaal neerzetten. De FREEM is gemaakt van gemengd hout en/of stro-plaat. Daarbij zijn de pootjes gemaakt van beukenhout en voorzien van anti-slip foam. De FREEM is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk naturel, oranje, geel of blauw. De afmetingen zijn 31 cm (breedte) x 28 cm (hoogte) x 5 cm (diepte) en is verkrijgbaar voor alle iPads.

De FREEM is echter ook te gebruiken voor jezelf. Hang hem bijvoorbeeld op in de keuken zodat je gemakkelijk recepten op kunt zoeken. Daarnaast is het handig als een fotolijstje in het beginscherm. Zo lijkt het net een echt digitaal fotolijstje. Daarbij is het ook leuk om er een EZEL te kopen. Iets goedkoper, zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Gemaakt van beukenhout.

De iPad FREEM is verkrijgbaar bij Markita voor €65.

Twintiger. Woonachtig in Friesland. Studeert Pedagogiek. Heeft eigen bedrijf. Houdt van bloggen, zwemmen en designen. Probeert een boek te schrijven. Verliefd.

Laat wat van je horen

*