Jop gaat eten

Hoe kun je het avondeten met kinderen leuker maken? Dat is een vraag die veel ouders zichzelf stellen.

Veel kinderen gaan door een fase dat het avondeten minder leuk maakt. Een veel geadviseerde oplossing is het kind te betrekken bij het klaarmaken van eten en het opruimen van de tafel. Met “Jop gaat eten” krijgt je kind de mogelijkheid om Jop de Giraf te helpen met alle stappen rondom het avondeten zoals; boodschappen doen, boodschappen opruimen, koken, tafelkleed op de tafel leggen, tafeldekken, eten opscheppen, eten, het dessert serveren en de afwas doen. Dit alles gebeurt in een leuke en interactieve manier!

Wat biedt “Jop gaat eten”?
Met het drukken op de Play knop, beginnen 10 opeenvolgende interactieve scènes, waarbij Jop de Giraf bij het begin van elke scène je kind vertelt wat er moet gebeuren en hoe hem te helpen. Gedurende de 10 scenes gebruikt je kind verschillende vaardigheden zoals sorteren, kleuren herkennen en tellen door middel van een interactief format dat luisteren, behendigheid en coördinatie vereist. In de laatste scène ziet Jop al het eten voorbijkomen onder begeleiding van het leuke meezing liedje “Hey, eet je mee met Jop vandaag?”.

Leuke extra’s!
* In verschillende scenes zijn geluiden verborgen, kan jouw kind ze allemaal vinden?
* In het startscherm kan ook een eetspelletje worden gestart door op het poppengezichtje te drukken. Je kind kan dan kiezen tussen de poppen Lulu of Tommie dan 2 producten opscheppen om daarna deze op te eten. Wat kiest jouw kind de groente of toch die lolly?
* Jop gaat slapen kan ook in het Engels worden gespeeld door in het informatieoverzicht (te vinden onder de i-knop in het startscherm) via de knop met de noot erop de taal te veranderen naar de Engelse vlag.

De app kost 0,79 cent en is verkrijgbaar via iTunes. Te downloaden voor iPhone, iPad of iPod.

Andere Heppi Apps!
Kijk ook eens naar Jop gaat slapen en/of Jop’s Bedtijd voor een leuke App over kinderbedtijd!

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*