Kleurrijk toetsenbord voor de iPad

toetsenbord-ipadLogitech komt met een nieuwe lijn kleurrijke toetsenbord-folio’s voor de iPad. Toevallig heb ik gisteren nog een toetsenbord voor de iPad in mijn handen gehad. Het lijkt mij heel erg handig. Met een toetsenbord kun je je iPad ook veel meer gebruiken als een laptop. Het verschil met een laptop is dat een iPad handzamer, lichter en gebruiksvriendelijker is. Makkelijk overal mee naar toe te nemen. Met een toetsenbord kun je je iPad ook meenemen op vakantie (en je werk bijhouden), naar een vergadering (en meteen de notulen typen) of even snel wat mailtjes bijwerken.

Het toetsenbord wordt via Bluetooth aangestuurd en is meer dan alleen een toetsenbord. Hij is verkrijgbaar in vier contrasterende kleuren en verschillende hoogwaardige materialen om de voor- én achterkant van je iPad te beschermen.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad is vanaf mei 2013 beschikbaar voor 149,99 euro. Kijk voor meer informatie op de website of internationale blog van Logitech.

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*