Love2BePapa in de Kinderen

jijenjekinderenl2bpWat waren wij blij toen wij vorige week de tip kregen dat Love2BePapa een vermelding had in het magazine Jij & je Kinderen.

Een eervolle vermelding en dat nog wel op één van de eerste pagina’s in het magazine. Geweldig! Onze dag kon niet meer stuk. Dat was meteen te merken aan de bezoekersaantallen op de site en twee nieuwe sollicitaties. Veel papa’s weten de weg al te vinden naar deze site. En de eer gaat uit naar de bloggers die de site vullen met blogs. Bedankt!

Het magazine Jij & je Kinderen is trouwens ook érg leuk om te lezen (stt… ook voor papa’s).

Voor aanstaande, kersverse of peutermoeders/vaders
Neem een abonnement op het blad Kinderen en deel je ervaringen met anderen. Het magazine Kinderen gaat over jou – als aanstaande, kersverse of peutermoeder – en al jouw emoties. In het tijdschrift Kinderen vind je herkenbare verhalen van andere moeders, hippe (kinder)mode, ontroerende reportages en nog veel meer!

Iedere maand in Kinderen magazine:
* Elke maand een interview met een bekende Nederlandse moeder
* Columns van Marit, Amanda en Susanne
* Hippe mode-ideeën
* Hollandse Nieuwe: de nieuwste babykiekjes
* Hebben! Met leuke tips

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*