Love2BePapa online

Na maanden van voorbereiding, nadenken en een pauze staat dan eindelijk Love2BePapa online.

Love2BePapa hebben wij opgezet nadat wij twee jaar geleden het platform Love2BeMama zijn gestart. Maandelijks ontvangen wij hier ruim 11.000 unieke bezoekers. Na twee jaar bloggen op Love2BeMama hebben wij gemerkt dat wij regelmatig worden bezocht door papa’s (to be). Mannen zijn op zoek naar een plek waar ze informatie kunnen vinden over de zwangerschap, bevallen, opvoeding, baby’s, kinderen, gadgets, babyspullen en algemene informatie. Op Love2BeMama is dit niet altijd te vinden voor vaders. Een plek waar geen zoetsappige verhalen staan maar korte heldere blogs met de informatie die ze zoeken. Daarom hebben wij in maart 2012 het platform Love2BePapa opgezet. De plek voor alle mannen met de informatie die ze zoeken. De blogs worden geschreven door papa’s (to be) en af en toe blogt een mama op dit platform. Wij hopen dat jij als verse papa hier de informatie over het vaderschap kunt vinden die jij zoekt.

Love2BePapa vormt samen met Love2BeMama een online platform waar je alle informatie kunt vinden die jij als (aanstaande) ouder zoekt. Op dit moment wordt er alleen een nieuwsbrief uitgegeven door Love2BeMama maar in de toekomst ook door Love2BePapa. Wij zijn te volgen op Twitter en Facebook.

Om Love2BePapa dagelijks te kunnen vullen met blogs zijn wij op zoek naar bloggers. Is dat wat voor jou? Lees de vacature. Enkele papa’s gingen jou al voor.

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*