Nooit meer strijken

Nooit meer overhemden strijken, is dat te mooi om waar te zijn? Menig man en vrouw heeft een hekel aan strijken. Meestal doet de vrouw thuis het strijkwerk maar ook steeds vaker laat zij dit over aan haar man. Strijken is tijdverspilling maar helaas soms noodzakelijk. Als je als man een goede baan hebt bij een bedrijf waarbij je strak in het pak moet. Daar hoort wel een glad gestreken overhemd bij.

Met de overhemden van Hemd voor hem is de wens van het niet meer strijken uitgekomen. Dé ideale oplossing voor iedereen die niet van strijken houdt, maar toch graag goed voor dag wil komen! Deze hemden hoeven niet gestreken te worden, maar kun je na het wassen uitkloppen, ophangen en voor je hem aantrekt alleen nog even met je handen gladstrijken. Eventuele kreukels die er daarna nog zijn, verdwijnen door de lichaamswarmte vanzelf. Via de shop zijn de strijkvrije hemden, met korte of lange mouw, in alle herenmaten te verkrijgen.

Doordat alle overhemden van 100% katoen zijn, dragen ze luchtig, ademen goed en leiden daarom niet tot zweterigheid. Deze webwinkel voor mannen, verkoopt naast de strijkvrije overhemden, ook bijpassende stropdassen, truien, polo’s, ondergoed, sokken en accessoires. De shop biedt gratis verzending en er kan veilig achteraf worden betaald.

Bestel de strijkvrije overhemden via Hemdvoorhem.nl en ervaar het gemak zelf!

 

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*