Over Love2BePapa

Love2BePapa is opgezet nadat wij twee jaar geleden het platform Love2BeMama zijn gestart. Maandelijks ontvangen wij hier ruim 12.000 unieke bezoekers. Na twee jaar bloggen op Love2BeMama hebben wij gemerkt dat wij regelmatig worden bezocht door papa’s (to be). Mannen zijn op zoek naar een plek waar ze informatie kunnen vinden over de zwangerschap, bevallen, opvoeding, baby’s, kinderen, gadgets, babyspullen en algemene informatie. Op Love2BeMama is dit niet altijd te vinden voor vaders. Een plek waar geen zoetsappige verhalen staan maar korte heldere blogs met de informatie die ze zoeken. Daarom hebben wij in maart 2012 het platform Love2BePapa opgezet. De plek voor alle mannen met de informatie die ze zoeken. De blogs worden geschreven door papa’s (to be) en af en toe blogt een mama op dit platform. Wij hopen dat jij als verse papa hier de informatie over het vaderschap kunt vinden die jij zoekt.

Love2BePapa vormt samen met Love2BeMama een online platform waar je alle informatie kunt vinden die jij als (aanstaande) ouder zoekt. Op dit moment wordt er alleen een nieuwsbrief uitgegevens door Love2BeMama maar in de toekomst ook door Love2BePapa. Wij zijn te volgen op Twitter en Facebook.

Linda Bosscher startte in 2010 het online magazine ‘Love2BeMama’. Dagelijks publiceert zij artikelen, blogs, reviews, video’s, winacties en herkenbare columns. Ze creëerde dé ontmoetingsplek op internet voor moderne, hippe vrouwen en moeders (to be). Inmiddels trekt de site zo’n 12.000 unieke bezoekers per maand en stuurt Linda een complete vrijwillige redactie aan. Zij werkte als lerares op een basisschool maar sinds januari 2012 zorgt zij fulltime voor haar kinderen en runt daarbij beide platformen en start binnenkort een webshop. Bovenal is Linda de trotse mama van een zoon en twee dochters.

Lees hier de disclaimer van Love2BePapa.