Splashy Dashers

splashydashersPret in het (zwem)bad met de Splashy Dashers. Splashy Dashers vliegen, racen en draaien door het bad of zwembad. Moeder racet door de badkuip terwijl haar baby zich vasthoud boven op haar. Zonder baby draait moeder nog wilder! Het is dan ook een enorme pret om haar te pakken te krijgen vooral in een zwembad! Veel plezier voor zowel kinderen als volwassenen.

SplashyDashers bestaat uit een moeder en baby Clownvis, pinguïn of zeehond die samen als een dolle door het water heen gaan. De baby kan zich vastklemmen aan zijn moeder.

Het beste kinderbadspeeltje ooit, wordt geleverd met gratis batterijen. Mama & baby zwemmen het bad samen rond en stoppen alleen als de batterijen leeg zijn.

Er zijn 3 verschillende types om uit te kiezen: Pengy, Clowny en Sealy met een verkoopprijs van 9,95 euro en worden verkocht via www.wereldmama.nl.

Hoofredactie www.love2bepapa.com en www.love2bemama.com. Thuisblijfmama (27) van 2 peuters & baby. Slaapt weinig, volgt haar hart, doet veel & gaat webshop starten. Reizen, Nespresso, Pinterest, , blogger, hardlopen.

Facebook Twitter 

Laat wat van je horen

*