Tweedehands winkelen bij Cheepa.nl

Tweedehands spullen blijken vaak handig. Hoewel de spulletjes dan al een keer gebruikt zijn, je kunt iets veel goedkoper om handen krijgen. Helaas is iedereen niet altijd even eerlijk over de staat waarin een product zich bevindt. Daarom kun je nu terecht bij Cheepa.nl, een webwinkel waarin tweedehands artikelen worden aangeboden die voordelig en veilig besteld kunnen worden. Cheepa.nl zorgt ervoor dat de producten weer in nieuwstaat verkeren en zet ze daarna voor een leuk prijsje in hun webwinkel.

Momenteel ligt de focus vooral op speelgoed. Dus heeft jouw kindje wat speelgoed nodig of is er iets dat hij of zij heel graag wil hebben? Kijk even op Cheepa.nl, misschien vind je daar wat leuks voor een lagere prijs. Het is wel de bedoeling dat er binnen enkele maanden meer artikelen in de webwinkel komen te staan dan alleen speelgoed.

De ondernemers van Cheepa.nl willen met hun webwinkel duurzaamheid en het hergebruik van producten bevorderen. Waar de één misschien niets meer aan heeft, kan de ander heel blij van worden. Daarbij vinden zij het belangrijk dat mensen die wat minder te besteden hebben ook kwalitatieve goede artikelen kunnen bemachtigen. Voor hen is het nu ook mogelijk om merkspeelgoed te kopen via de webwinkel.

Naast hun doelstelling om voor leuke prijsjes speelgoed aan te bieden, wil Cheepa.nl het goede doel KiKa steunen door een speelgoed inzamelactie. Daarbij is het ook een informatieve website, op hun blog kun je lezen over onderwerpen als veilig winkelen en geld besparen.

Twintiger. Woonachtig in Friesland. Studeert Pedagogiek. Heeft eigen bedrijf. Houdt van bloggen, zwemmen en designen. Probeert een boek te schrijven. Verliefd.

Laat wat van je horen

*